Nytt år, nya möjligheter!Från och med den 1a Januari har det skett lite förändringar på Gnosjö Trafik AB.

Hans Hellström och Bengt Ljungqvist har nu lämnat bolaget och ägnar sig åt annat, vi önskar dem all lycka.

Markus Kauppinen har tillträtt som platschef och har driftsansvaret för bolaget, till sin hjälp har han en lokal ledningsgrupp bestående av Robin Nyqvist som är ansvarig för trafikledningen, Emma Karlsson som ansvarar för administrationen samt Joakim Hedman lageransvarig.
Kontaktuppgifter till samtliga hittar du här.

- Med stolthet tar vi över stafettpinnen och fortsätter lösa era transport- och lagringsbehov i sann Gnosjöanda, okomplicerat, samarbetsinriktat och hållbart.

Vi hälsar alla besökare, nya och gamla kunder hjärtligt välkomna att kontakta oss för att lösa era transport- och lagringsbehov.

/Markus, Robin, Emma & Joakim

God Jul & Gott Nytt År!!!

(publicerat 2022-12-28)

Det är ett år sedan vi sålde Gnosjö Trafik AB och nu till nyår kommer vi att lämna företaget.

Vi har tillsammans drygt 70 år i branschen genom vår tid hos Sven Carlsson och nu senast i Gnosjö Trafiks verksamhet. Det har varit en enorm resa som vi båda gjort och fått vara en del av.

Att verka i denna bygd har givit oss många trevliga möten och samtal och detta har vi uppskattat. Vi är i en region med många duktiga företagare som hela tiden utvecklar sina verksamheter och som vill framåt.

Gnosjö Trafik AB har varit i symbios med er, rullar industrin på så har vi också en bra utveckling. Vi har hela tiden försökt vara en kugge i ett maskineri som är i behov av både transporter och lagerlösningar.
Vi bär med oss många roliga minnen och händelser nu när vi lämnar denna verksamhet.

Det som har inspirerat och drivit oss i alla år har varit alla ni trevliga kunder, leverantörer och anställda. Vi känner att vi har haft ett enormt stöd och att vi har haft ert förtroende.

​​​​​​​Det gläder oss att få lämna över ”ratten” till Markus Kauppinen, en för många känd lokal profil, som kommer vara platschef från nyår. Markus har sedan många år arbetat hos oss som trafikledare och under de år han arbetat politiskt på deltid har han fortfarande arbetat kvar på Gnosjö Trafik med bland annat ansvar för IT och teknik. Det finns många utmaningar framöver, inte minst miljöfrågan, där utvecklingen går väldigt fort med bland annat nya bränslealternativ.
Vi önskar Rossinggruppen med Markus i spetsen lycka till i framtiden och hoppas det samarbete Gnosjö Trafik AB haft tillsammans med Er fortgår i samma anda.

Vi säger ett stort TACK och lycka till framöver!

Med vänlig hälsning


Hans Hellström Bengt Ljungqvist