Transportföretag med kundanpassade transporttjänster

Om företaget


Gnosjö Trafik AB är ett transportföretag med lång erfarenhet och en målsättning att vara en viktig transportlänk mellan företagen i bygden. Vi har som ambition att ha ett långsiktigt samarbete med kunderna och tillsammans arbeta fram speciallösningar och kundspecifika transportlösningar.

Lager och distribution

Genom våra transporter har vi en stor betydelse för företagen i bygden, då de är beroende av varandra. Utöver transporter kan vi erbjuda lokaler för lager och distribution.

Vår vagnpark

Vår vagnpark har med åren vuxit och vi har idag 50 fordon som täcker de flesta behoven. Vi har fordon från paketbil upp till bil och släp som står till förfogande. Det finns även fordon anpassade för travers eller kranlastning.
Våra fordon är utrustade med mobiltelefon samt en dator till vilken trafikledningen kan skicka order till lastbilen. Vi kan även via GPS se positionen på fordonet. På alla fordon som köpts efter 2007 skall alkolås monteras för att säkerställa vår trafikpolicy som innehåller bl.a. krav på nykterhet.

Kompetens och erfarenhet

Gnosjö Trafik AB har idag en grupp av ca 75 anställda yrkesförare med stor kompetens och erfarenhet samt en stab av extrapersonal.
Alla har vi ambitionen att alltid erbjuda den allra bästa servicen för kunden.

Miljömedvetet företag


Vi är ett miljömedvetet företag som är miljöcertifierat enligt ISO 14001 och även inom trafiksäkerhet enligt ISO 39001.
​​​​​​​
Om Kvalitet, miljö och säkerhet »

Boka dygnet runt


Transporter kan bokas dygnet runt. Trafikledningen är bemannad mellan kl. 06.00 och 19.00 varje dag och är därefter vidarekopplad till journummer.
​​​​​​​
Gnosjö Trafik är en del av den moderna Gnosjöandans förverkligande.
​​​​​​​
​​​​​​Boka »
Vi är medlemmar i: